Forside Udstillerliste

Udstillerliste tMP 2017

IDON GRAFISK er et grafisk fullservice hus, der laver alt inden for grafisk produktion. IDON GRAFISK, der har en stand på tMP, er i egen udlægning kundens grafiske medspiller.  Se mere på www.idongrafisk.dk

IDON GRAFISK er et grafisk fullservice hus, der laver alt inden for grafisk produktion.

IDON GRAFISK, der har en stand på tMP, er kundens grafiske medspiller.

Se mere på www.idongrafisk.dk

Rudersdal Vin importerer selv sine vine direkte fra små familieejede vingårde, hvor vinen dyrkes organisk og efter traditioner, som er gået i arv gennem generationer.Vi kender historien om vingårdene og deres pragtfulde vine. Vi besøger dem ofte og følger vinstokkene vokse fra tørre pinde til herlig vin på flaske.

Vores vine er unikke og står ikke andre steder. Det er passionen for den gode vin, som driver os til at finde nye vine, som passer til danske ganer.

Vi sælger direkte fra den hyggelige vinkælder på Bregnerødvej 132B og holder åbent hverdage mellem kl 11:00 og 18:00. Kig forbi til en god oplevelse og et glas vin– det koster ikke extra.

Vil I gerne vide mere, så klik ind på rudersdalvin.dk og meld jer til en af vores mange vinsmagninger/arrangementer eller book en smagning hjemme hos jer eller på arbejdspladsen.

Vi støtter gerne lokalt og deltager aktivt i foreningslivet såvel som på Birkerød Torvedage.


Selvfølgelig har Rudersdal Erhvervsforening også en stand på sit eget arrangement – tMP. Kig forbi standen og få mere at vide om fordelene ved at være med i vores netværk. Der sker noget i Rudersdal Erhvervsforening, og du skal være hjerteligt velkommen til at blive medlem og dele det med os.

Se mere om os på:

www.rudersdal-erhvervsforening.dk

Mød elever fra Nærum Gymnasium, der har brugt deres sparsomme fritid på at gå på ”Start-Up Academy” hos Ung i Rudersdal, hvor de har arbejdet med egne virksomhedsideer.Eleverne er blevet udfordret af erhvervsdrivende inden for lederskab, sociale medier, forretningsudvikling og iværksætteri. Eleverne kommer med deres ideer, som de gerne vil netværke med dig om.

For Nærum Gymnasium er samarbejdet med erhvervsliv og institutioner særdeles vigtigt. At eleverne møder og har kontakt med personer, der har en historie at fortælle, der har erfaringer fra succeser og fejlbeslutninger, har grundlæggende betydning for de unges beslutninger om uddannelse og erhverv. Et samarbejde er ikke kun, at I skal komme med oplæg om jeres virksomhed, det kunne også opstå ved, at I har et problemstilling, som I kunne tænke jer, eleverne kunne komme med svar eller løsninger på.

Vi er derfor på Nærum Gymnasium altid interesserede i samarbejde med eksterne parter, der giver vores elever et bredere syn på livet. – alt sammen en del af Nærum Gymnasiums opgave med at almentdanne og studieforberede de unge.

Hørsholm Erhvervs Netværk – HEN er et medlemsdrevet netværk for lokale virksomheder, der er aktive og tør tage ansvar.

Vores formål er at skabe relationer, der medfører øget viden samt øget indtjening, understøtte aktiviteter, der fremmer fremtidens erhvervsliv i Hørsholm og være erhvervslivets interesseorganisation bl. a. overfor Hørsholm Kommune.

Der ud over driver vi HEN Iværk & Vækst Hus med 18 arbejdspladser for iværksættere og mindre virksomheder, der gerne vil være større.

Hørsholm Erhvervs Netværk:http://horsholmerhverv.net

HEN Iværk og Vækst Hus: http://horsholmerhverv.net/henhus/

Vi glæder os til at se dig på vores stand på tMP, hvor vi kan fortælle dig mere om vores meget aktive erhvervsnetværk.

Advokathuset i Birkerød beskæftiger sig med en bred vifte af advokatydelser spændende fra ægtepagter over testamentet, inkasso, ejendomshandler, selskabsret, dødsboer, værgemål, skat, ejendomsadministration, familien, retssager og erhverv.

Sidstnævnte fagområde er den primære årsag til, at Advokathuset har en stand på tMP.

-Vi rådgiver om personaleforhold, bl.a. ansættelse, ferie, opsigelse og sygdom. Skal du leje forretningslokale, gennemgår eller udfærdiger vi lejekontrakten. Vi rådgiver om valg af selskabsform, tilpasset din virksomhed og udfærdiger de nødvendige dokumenter. Vi forhandler sammen med dig kontrakter på plads. Vi rådgiver og bistår dig, hvis du skal sælge, købe eller starte virksomhed, herunder generationsskifte, og vi deltager gerne som professionelt bestyrelsesmedlem i dit selskab, forklarer advokat Torsten Pedersen, der glæder sig til at byde kunder og kommende kunder velkommen på ”advokat-standen” på tMP

Nordea møder talstærkt frem til dette års tMP.

-Vi havde god succes med at deltage sidste år, så i år satser vi endnu mere markant på arrangementet, siger Gitte Svenningsen, der er filialdirektør i Furesø Rådgivningsfilial og initiativtager til at samle et helt dusin kolleger fra Nordea Øst og Nordea Nord (Nordsjælland).

-Ja, vi møder op med bankens erhvervseksperter fra store dele af Nordsjælland. Vi regner med at kunne netværke for alle pengene, pointerer Gitte Svenningsen.

tMP-arrangørerne honorerer det flotte fremmøde med at tildele Nordea et særlig VIP-lokale, hvor de mange Nordea-erhvervsfolk kan mødes i fred og ro med samarbejdspartnere og potentielle kunder.

Nordic Notebook er det nyeste selskab i den snart 200 år gamle familieejede S. L. Møllers Bogtrykkeri.

Vi sælger kvalitetsprodukter inden for gra­fisk design med en særlig nicheproduktion af håndlavede notesbøger og gæstebøger. Vi har som mål at værne om og udvikle eksklusivt dansk design indenfor grafisk produktion med produkter tilpasset en moderne og dynamisk livsstil.

Notesbøgerne er tænkt som et meningsfuldt supplement til det hektiske liv bl.a. på de sociale medier og på den måde understøtte den moderne livsstil med mulighed for fastholdelse af ideer og tanker samt mulighed for fordybelse. Med Gæstebøgerne er det vort ønske, at de skal gøre det muligt at mindes højdepunkterne i livet og på den måde hylde livsglæde, venskab og gode relationer.

Nordic Notebook, Malmmosevej 9A, DK 2840 Holte, Telefon + 45 7027 4001, Mobil + 45 4014 0946, Mail. info@nordicnotebook.dk

www.nordicnotebook.comDet dårlige Selskab har en stand på tMP. Og hvorfor så det ? Der er jo ikke noget at sælge. Man kan ikke vandre ind fra gaden og blive medlem. Et medlemskab fordrer, man bliver anbefalet, og at man gennemgår en prøvetid.

Alligevel vil Det dårlige Selskab gerne vise flaget på tMP. Selskabet består foruden den tidligere politichef i Birkerød og to erhvervsredaktører af en håndfuld mænd, der er erhvervsaktive, og som støtter hinanden og hårdnakket postulerer, at med lidt humor og kammeratskab går det nok alt sammen.

Mød os på tMP-standen og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit humør. Du kan også få en fribillet til at bruge vores bænk i Vedbæk Havn

AB Advokater rådgiver og yder advokatbistand på stort set alle sagsområder, det være sig familieret, arveret, straffesager, selskabsret og lejeret.

AB Advokater er specialister i erhvervslejeret, ansættelsesret og kollektiv arbejdsret og yder rådgivning til virksomheder, lønmodtagere og organisationer om emner som eksempelvis konkurrence- og kundeklausuler, funktionærforhold, virksomhedsoverdragelse og overenskomstforhandling og fortolkning.

AB Advokater beskæftiger sig endvidere med ejendomsadministration og ejendomshandler.

AB Advokater udgøres af advokat Henning Kastel og advokat Poul Bach. Dertil kommer to juridiske sagsbehandlere og en bogholder.

AB Advokater træffes på tMP og på
tlf. 4586 0001

Gentofte Radio & TV er en rendyrket Radio & TV forretning. Indrettet som et inspirerende "galleri", hvor du til enhver tid kan opleve mange af produkterne fra Loewe, Panasonic og Beoplay samlet på et sted. Præsenteret af vores specialister der kan indlevet sig i netop dit ønske med det mål at sikre dig mest muligt tv udstyr for pengene.

Vore særlige kompetencer dækker rådgivning, montering og servicering af alle mærker, herunderogså installation af systemer mv.

Installation og reparation udføres af eget faguddannet personale fra vort godkendte værksted og montage afdeling.

Gentofte Radio & Tv
Gentoftegade 56
2820 Gentofte
Tlf. 39 65 38 65

For et år siden kunne Beskæftigelse oplyse, at Rudersdal Rekruttering var kommet flyvende fra start.

-Vi har naturligvis været spændte på, hvordan virksomhederne og de ledige vil modtage det målrettede tiltag. Vi er glade for at konstatere, at vi siden i tæt samarbejde med virksomhederne har fået mere end 400 borgere ind på arbejdsmarkedet via ansættelser, løntilskud eller praktik. Samarbejdet er udbygget i 2017, og resultaterne bliver stadig bedre. God virksomhedsservice handler for os om, at vi er skarpe på virksomhedernes behov og gode til at screene, matche og følge op. Vi kan se, at virksomhedsrettet opkvalificering bliver stadig mere væsentligt i brancher med rekrutteringsudfordringer. Derfor har vi særligt fokus på et tæt samarbejde med disse brancher, siger Annette Gøttsche, leder af Rudersdal Rekruttering.

Beskæftigelse har med etableringen af Rudersdal Rekruttering intensiveret den virksomhedsrettede indsats og opprioriteret samarbejdet med virksomhederne.

Derfor er det en naturlig følge, at Rudersdal Rekruttering har en stand på tMP, hvor du kan møde Annette Gøttsche og hendes dedikerede kolleger.

Birkerød Rotary Klub har en stand på tMP. En undersøgelse viser, at ca. 70 procent af dem, der er medlem af Rotary, vægter det højt, at der derigennem er basis for mange gode erhvervsrelationer.

Netop derfor mener Birkerød Rotary Klub, at det er en god og oplagt idé at være eksponeret på det store netværksmøde – tMP.

Blandt dem, der vil står på standen, er præsidenten for Birkerød Rotary Klub. Søren Rose Hansen vil stå parat til at fortælle om, hvorfor det er en god idé at være medlem af Rotary. Han får følgeskab af flere andre rotarianere, og dem, der ikke er optaget af at passe standen, vil cirkulere og netværke.

Birkerød Rotary Klub vil således være massivt repræsenteret på tMP

Robotek Gruppen deltager i år med en stand på The Meeting Point, hvor Robotek Gruppen vil fokusere på:

Robotek uddanner fremtiden

På standen vil Robotek Gruppens elektrikerlærlinge præsentere:

• Det nyeste indenfor privat alarm

• Gennemgang af din bolig i forbindelse med besparelser med LED lyskilder

• Det intelligente hjem, som via programmering holder styr på energiforbruget

• Vores lærlinge vil yderligere kunne lære dig hvordan du selv effektivt kan finde en fejl i din elinstallation.

• Konkurrence hvor du kan vinde en privat alarm til din bolig.

www.robotek.dk

Udstillerliste tMP 2016

Admad har også valgt at have en stand på tMP. Virksomheden står for alt i grafisk kommunikation til jordnære priser:

  • Logo, grafisk identitet og design
  • Tryksager, brochurer, visitkort, papirlinie m.v.
  • Hjemmesider, emailkampagner og internetreklame
  • Facebook fansider, konkurrencer og applikationer
  • Fotografering, web-tv og video-on-top
  • Skiltning, bilreklame og storformatreklame
  • Telefon og tablet apps (android, iphone og ipad) og e-magasiner
Mød os på tMP, eller se mere på: www.admad.dk

Furesøgruppen ved Asger Nymann, der også har tegnet en stand på tMP, er specialiseret i bolighandler som advokat på købers side. Skal du købe enten en ejerlejlighed, villa, byggegrund, bolig på projektstadiet eller andelsbolig, har du stor gavn af en boligadvokat ved din side – og den boligadvokat kan være Asger Nymann. Den første time er altid gratis hos Furesøgruppen – og prisen for en komplet berigtigelse af ejendomshandlen, så du som køber kommer ud uden ekstraregninger, er altid fast og konkurrencedygtig. Foruden handel med fast ejendom kan Furesøgruppen og Asger Nymann også hjælpe med blandt andet lejeret og lejekontrakter, arveret i form af testamenter og almindelig erhvervsrådgivning, kontraktersamt stiftelse af selskaber m.v.

Holte Vinlager er en landsdækkende kæde af traditionelle vinbutikker, som i dag tæller 16 butikker mod hovedvægten i Storkøbenhavn. Vores lokale butik (moderbutikken) i Holte har valgt at udstille på tMP, og vil præsentere muligheden for at gøre din vingave unik i form af firmalogo på trækasser og personlige vinetiketter. Desuden vil der være mulighed for at smage på et par interessante vine, som lever op til op til deres krav om kvalitet for pengene!

Juleministeriet har tegnet en stand på tMP og siger: Den festlige juleudsmykning i byens gader er indbegrebet af dansk jul. Udsmykningen lyser både op i den mørke tid og stemmer sindet mod årets store fest. Juleudsmykningen i gadebilledet har jo - ud over at være en smuk tradition - også sit kommercielle sigte. Nemlig at bidrage til at skabe det store julesalg, som er så vitalt og nærmest altafgørende for store dele af detailhandelen. Vi har årelang og adskillige kilometer granguirlanders erfaring i at sætte byen i julestemning. Vi samarbejder med handelsstandsforeninger, butikscentre og enkeltbutikker - således løser vi alle opgaver. Vore ideer begrænser sig ikke til det traditionelle juletræ med lys eller granbuerne over gaden. Tværtimod kan vi også tilbyde mange former for moderne og utraditionelle udsmykninger.

Få mest ud af ejerskiftet

Et ejerskifte kan være en personlig og langvarig proces, og som ejer sidder du ofte alene med alle udfordringer og overvejelserne.

Vi hjælper dig igennem processen.

Hos FEKO - Foreningen af Ejerskiftekompetencer - kan du få hjælp af uvildige rådgivere som advokater, revisorer, forretningsudviklere, pensionsmæglere, virksomhedsmæglere, finansieringsrådgivere og tovholdere, som alle arbejder sammen for at du kan få det bedste ejerskifte.

- og så behøver du kun at gå ét sted hen. Besøg os på vores stand på tMP.

Rudersdal Væksthus skaber rammerne for vækst

Faglig sparring, øget motivation via socialt samvær, udnyttelse af hinandens ressourcer samt synergieffekterne ved at dele fælles faciliteter. Rudersdal Væksthus har en vision om at skabe de optimale rammer for vækst. Rudersdal Væksthus er et hus med inspirerende rammer for virksomheder. Huset rummer kontorer, kontorpladser, mødelokale, foredragssal og rummeligt fællesrum, hvor der er plads til netværk og gå-hjem møder, faglig sparring og netværk. Rudersdal Væksthus vil ikke bare være et almindeligt kontorhotel. Vi vil skabe dialog på tværs af virksomheder og brancher i og uden for huset. Vi vil skabe rammerne for vækst og udvikling.

Ny Sundhedsordning med GoPatch

Styrk helbredet, reducér stress og undgå overbelastningsskader med patenterede produkter fra LifeWave.

Lad professionelle behandlere rådgive dig og dine medarbejdere i en ny Sundhedsordning - også velegnet til helt små virksomheder.

Alle produkter er fuldstændig medicinfri, klinisk testede og bruges i hele verden - bl.a. af mange sportsfolk.

Besøg os i tMP-standen og hør mere om denne ny teknologi.

AB Advokater udgøres af advokat Henning Kastel, advokat Vibeke Plambeck, advokat Poul Bach og advokatfuldmægtig Gülüm Yalcin. Dertil kommer yderligere to juridiske sagsbehandlere og en bogholder.

Samtlige advokater i firmaet har procedure-erfaring, og de tager sig stort set af alle slags sager. Det gælder eksempelvis både straffesager, familieret og udlændingeret, ligesom firmaet i december fik advokat Vibeke Plambeck tilknyttet, som har stor erfaring inden for miljøret. AB Advokater har tegnet en stand på tMP.

Så til søs

De Forenede Sejlskibe (DFS), der er samarbejdspartner med Hotel Admiral, hvor rederiets smukke sejlskibe ligger til kaj om sommeren, har også bestilt en stand på tMP, hvor interesserede kan høre mere om de spændende sejlture, der tilbydes – for eksempel en ledergruppe-tur som video’en illustrerer

Se mere på www.deforenedesejlskibe.dk

Rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation. En personlig rådgiver, der ikke modtager bonus eller provision. Adgang til specialister i bolig, pension, formue og investering. Gratis netbank og mobilbank. Mulighed for kontante besparelser med en Totalkonto. Kig ind. I en anderledes bank. Og besøg os desuden på vores tMP-stand

Selvfølgelig har Rudersdal Erhvervsforening også en stand på sit eget arrangement – tMP. Kig forbi standen og få mere at vide om fordelene ved at være med i vores netværk. Der sker noget i Rudersdal Erhvervsforening, og du skal være hjerteligt velkommen til at blive medlem og dele det med os

IDON GRAFISK er et grafisk fullservice hus, der laver alt inden for grafisk produktion.

IDON GRAFISK, der har en stand på tMP, er i egen udlægning kundens grafiske medspiller.

Se mere på www.idongrafisk.dk

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft for vores virksomheder i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv yder dybdegående rådgivning til medlemmerne og hjælper med at løse virksomhedens udfordringer. Vi går direkte ind i den enkelte sag og følger den om nødvendigt til dørs gennem hele retssystemet. Vores rådgivning er med til at skabe en udvikling og vækst, som kan måles direkte på bundlinjen.Dansk Erhverv tager udgangspunkt i virksomhedens lokale, nationale og globale situation. Vi har kontorer i de større byer i Danmark og i Bruxelles og samarbejder med erhvervsorganisationer i alle lande i verden.

Mød os på vores stand på tMP

En oase ude. En oase ind. I 2016 slår Jeudan dørene op til et helt nyt kontorfællesskab i naturskønne omgivelser på Frydenlundsvej 30 i Vedbæk. Her bliver plads til virksomheder, store som små, og dig, som ønsker at bo godt, men at dele udgifterne til fællesarealer. På Frydenlund får du en lang række faciliteter, men ikke besværet og omkostningerne i forbindelse med driften. Så uanset om din virksomhed er stor eller lille, kommer I til at bo godt.

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Koncernen investerer i og driver større kontor- bolig- og detailejendomme, og tilbyder igennem Jeudan Servicepartner et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser. Læs mere på www.jeudan.dk og mød os på tMP.

Konella er en Business Service virksomhed med et rendyrket fokus på professionelle kortere eller langvarige serviceydelser til din virksomhed. Din virksomhed har fokus på de primære produkter. Vi har fokus på at supportere din virksomhed med serviceydelser, som ikke er en del af din virksomheds kerneforretning. Dermed giver vi jer mulighed for at allokere kræfterne på at øge salg og omsætning.

Konella er et bedre alternativ til fast ansættelser af servicepersonale og ved kortvarige spidsbelastninger. Få supporten, men kun når behovet er til stede. Variable udgifter er langt mere omkostningseffektivt i det lange løb.

Vi yder Business Support inden for administration, økonomi og bogholderi, telefonpasning, oversættelser, transskribering, sekretærservice, receptionsservice og som noget nyt også inden for IT- og mobilservice.

Kontakt os i dag på telefon 45 65 05 90 eller send os en mail – og mød os på vores tMP-stand

Rudersdal Vin Birkerød importer selv sine vine fra mindre familieejede vingårde med tradition og historie og med direkte salg til erhverv og privat samt engros. Altså ingen fordyrende mellemled.

Vi er specialiseret i italienske kvalitetsvine, firmavin, vingaver, vinsmagninger, rådgivning og yder en personlig, hurtig og effektiv service. Under tMP er vi glade for at kunne præsentere et lille udsnit af vores dejlige vine, samt vores egen SIGNATURE 2013 rødvin fra Sydafrika, 14,5pct Shiraz/CabSauv, fadlagret her i 12 mdr i samarbejde med Beckervine i Birkerød, som også stiller op med sine danske vine og frugt brændevin.

Har du brug for en special gaveide, logovin, et anderledes kundearrrangement, så ring til og kig

gerne ned i vores hyggelige vinkælder Bregnerødvej 132B i Birkerød og smag før du køber.

Vi har åbent dagligt 10-18:00 og efter aftale - tlf 26234748- rudersdalvin.dk


Mere information

Vil du vide mere om The Meeting Point, det store arrangement den 31. oktober og mulighederne for at udstille, så kontakt Jens Rimhoff på:

tlf.: 4011 1747
mail: tmp@themeetingpoint.dk